Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، مدتی قبل خبری منتشر شد مبنی بر این که یکی از بدلکاران سینما دستگاهی را برای کنترل از راه دور اتومبیل به ثبت رسانده تا از این پس در فیلم‌ها یا سریال‌هایی که قرار است یک حادثه با اتومبیل رخ دهد، نیازی به حضور بدلکار در ماشین نباشد.

حالا امیر بدری، بدلکار فیلم «اسکای فال» جیمز باند و برنده جایزه انجمن بازیگران امریکا (SCREEN ACTORS GUILD AWARD) به همراه افشین عراقی،  دیگر بدلکار تیم فست فوروارد، آن طور که خود مطرح می‌کنند رکوردی جهانی را در سکانس چپ کردن خودرو به ثبت رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا که این صحنه بدلکاری برای چپ کردن خودرو بدون بدلکار برای اولین بار در دنیا و به صورت کاملا کنترلی انجام شده است.

این سیستم همین امسال توسط بدری و تیمش ثبت اختراع شد و این بدلکار تأکید می‌کند که دیگر نیازی به حضور بدلکار در سکانس‌هایی که ممکن است جان بدلکاران به خطر بیفتد نیست و این ایده قدمی بزرگ در صنعت بدلکاری خواهد بود.

بدری می‌گوید که این ایده را با «اندی آرمسترانگ» طراح بدلکاری فیلم‌های «اسپایدرمن» مطرح کرده و ضمن استقبال او از این ایده، قرار است در یکی از فیلم‌های هالیوودی صحنه‌های بدلکاری با همین روش فیلمبرداری شود.

این بدلکار پیش‌تر درباره ساخت و ثبت چنین سیستمی به ایسنا گفته بود:‌ حدود ۱۰ سال قبل با ارشا اقدسی روی این موضوع کار می‌کردیم که بتوانیم به روشی دیگر و بدون حضور بدلکار در اتومبیل، صحنه‌های تصادف‌های سنگین و چپ کردن را کار کنیم. این را تا حدودی هم پیش بردیم، اما ارشا خیلی استقبال نکرد و بعد فعالیت ما از یکدیگر جدا شد و من هم دیگر کار را ادامه ندادم، اما بخاطر اتفاقی که برای خودش افتاد و قبلا هم برای پیمان ابدی رخ داده بود، تصمیم گرفتم کار را دنبال کنم.

یادگارهای پیمان ابدی به موزه سینما رفت آگهی عجیبی که زندگی ارشا اقدسی را تغییر داد | پسری که روزی از ارتفاع می‌ترسید

بدری که در یکی دو سال گذشته مسئولیت بدلکاری فیلم‌های «برادران لیلا» ساخته سعید روستایی، «تفریق» مانی حقیقی و «جنگ جهانی سوم» هومن سیدی را برعهده داشته، اضافه کره بود: بعد از این اتفاق‌های تلخی که در بدلکاری رخ داد، سینما کمی به این سمت رفت که سکانس‌های تصادف سنگین یا چپ کردن ماشین حذف شود، اما اگر بتوان امنیتی را ایجاد کرد که برای بدلکار خطری ایجاد نشود نگرانی‌ها کمتر خواهد شد و در همین راستا با وسیله‌ای که ثبت اختراع آن هم انجام شده و با مشورت یک مهندس مکانیک، به سمت ساخت رفتیم و دیگر احتیاج نیست از حضور بدلکار در ماشین استفاده شود؛ یعنی دستگاهی در ماشین نصب و با کنترل از راه دور تصادف انجام می‌شود.

کد خبر 699699 منبع: ایسنا برچسب‌ها سینمای جهان سینمای ایران ارشا اقدسی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینمای جهان سینمای ایران ارشا اقدسی حضور بدلکار چپ کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۱۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند

بهمن صبور نایب رئیس انجمن داروسازان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با وضعیت  دارو در کشور اظهار کرد: نقدینگی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های صنعت دارو است.

وی ادامه داد: اختلاف ریالی موجب کم شدن نقدینگی شرکت‌ها شده است. اجرای طرح دارویار، خرید دارو یا مواد اولیه آن را از ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی به ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومان سوق می‌دهد. علاوه بر آن اکنون برخی دارو‌ها با ارز حدود ۴۲ هزار تومان خریداری می‌شود. شرکت‌ها پول لازم برای پرداخت این حجم از اختلاف قیمت را ندارند.

بانک‌ها وام نمی‌دهند

نایب رئیس انجمن داروسازان تهران افزود: تورم بهانه‌ای شده در دست بانک‌ها که با استفاده از آن به شرکت‌ها وام نمی‌دهند. درحالیکه شرکت‌ها برای خرید دارو و مواد اولیه آن به پول نیاز دارند تا بتوانند مابه التفاوت قیمت ریالی را پرداخت کنند. همین موضوع می‌تواند صنعت داروسازی را با مشکلات زیادی رو به رو کند.

صبور به طرح دارویار اشاره کرد و گفت: در طرح دارویار برای خرید دارویی که قیمت کل آن ۱۰۰۰ واحد است سهم بیمار ۱۰۰ واحد، سهم بیمه پایه ۳۰۰ واحد و سهم دارویار ۶۰۰ واحداست. با این توضیحات، دارویار سهم خود را از آذر ماه سال ۱۴۰۲ پرداخت نکرده است این در حالیست که قرار بود با اجرای طرح دارویار ظرف یک ماه پول مراکز از طریق سازمان هدفمندی و سازمان برنامه و بودجه واریز شود.

نایب رئیس انجمن داروسازان بیان کرد: اکنون مجموع طلب شرکت‌ها از داروخانه‌ها به بیش از ۷۰ همت رسیده است که حدود ۲۴ همت برای بخش دولتی و ۴۶ همت برای بخش خصوصی است. این بدهی برای بخش خصوصی بسیار بی‌سابقه است هیچ زمانی بدهی بخش خصوصی از بخش دولتی بیشتر نشده بود. لازم به ذکر است که داروخانه‌ها حدود ۱.۵ همت چک برگستی دارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر تولیدکنندگان پول لازم برای پرداخت مابه التفاوت قیمت ریالی ارز را داشته باشند، مواد اولیه مورد نیاز برای تولید ۶ ماه دارو را خریداری می‌کنند و در نهایت هیچ مشکلی هم برای صنعت دارو به وجود نمی‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • رسانه عبری: چین ارتش اسرائیل را به پهپاد مجهز می‌کند
  • امدادرسانی به خودروی گرفتار شده در رودخانه زمکان با ۶ سرنشین (فیلم)
  • بیماری صنعت خودرو در کشور مدل مدیریت آن است
  • ۱۰ فیلم اکشن قدیمی با قهرمانان مورد علاقه پدر‌ها؛ از جکی چان بدلکار تا ارتش یک نفره شوارتزنگر
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • تصاویر نجات خودروی گرفتار شده در رودخانه | ۶ سرنشین نجات پیدا کردند | ویدئو
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی